We hebben met ons team bij Aanstreekelijk al veel mooie opdrachten mogen doen. We zijn elke keer weer blij als we mensen blij mogen maken met al het moois dat Twente te bieden heeft! Hieronder lichten we een aantal van deze mooie, bijzondere en soms grote opdrachten toe. 

 

3000 pakketten voor Aveleijn

Over de opdracht

In de zomer van 2020 kwam de vraag vanuit Aveleijn via onze partner Robitex of wij een mooi pakketje konden samenstellen voor alle medewerkers en vrijwilligers die tijdens de eerste oprisping van het Coronavirus zo hard hadden gewerkt. Erg mooie en uitdagende opdracht! 

We hebben daarna de opdracht nog wat uitdagender gemaakt door onze persoonlijke aanpak door te trekken en alle 3000 pakketten zelf thuis te bezorgen. Zo konden we het verhaal van Aveleijn nog meegeven aan de ontvangers. Dit leverde ontzettend veel mooie en ontroerende reacties op. Het inpakken van de pakketten hebben we in samenwerking met Meesterwerken gedaan, zij hebben mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk. 

Bij alle pakketten zat een mooi paspoortje waarop stond waar de producten vandaan kwamen, wie ze gemaakt hebben en hoeveel kilometer ze hebben afgelegd. Dit laat ook mooi zien dat zo’n lokaal en Twents pakket echt een verschil maakt. 

De opdracht is zonder ook maar één klacht tot een goed einde gebracht en daar zijn we ontzettend trots op! 

1200 pakketten voor de Provincie Overijssel

Over de opdracht

De Provincie Overijssel wou in het voorjaar van 2020 haar medewerkers een hart onder de riem steken vanwege al het thuiswerken door Corona. In samenwerking met HalloBoer hebben we invulling gegeven aan een super mooi streekpakket. Dit pakket zat vol met producten uit de hele provincie en was vooral gericht op de wat meer dagelijkse boodschappen zoals pasta, eieren, aardappelen, een biertje en nog veel meer. 

Bij deze opdracht hebben we al deze pakketten zelf ingepakt en zelf thuisbezorgd. Een enorme logistieke klus, maar wat waren de reacties van de mensen het waard! 

500 kerstpakketten voor Avedan

Over de opdracht

De zorginstelling Avedan vroeg ons in November om voor alle 500 medewerkers en vrijwilligers een mooi kerstcadeau samen te stellen. In samenspraak met Avedan hebben we voor de 350 vrijwilligers en 150 medewerkers twee verschillende pakketten gemaakt. Allebei gevuld met mooie twentse producten en een paspoortje waar de producten vandaan komen, wie ze gemaakt hebben én waar het geld heengaat. 

Voor deze opdracht gold ook weer dat we alle pakketten persoonlijk hebben thuisbezorgd met prachtige reacties als gevolg. 

Met nog veel meer opdrachten voor o.a. Fc Twente, Gemeente Hengelo, Gemeente Almelo, Marketing Twente, Witteveen en Bos, Roessingh, Saxion Enschede, Universtiteit Twente hopen we nog veel meel mensen blij te mogen maken met échte lokale en Twentse pakketten!