Relatiegeschenken

Onze visie en ons doel voeren wij ook door in onze relatiegeschenken. Dit betekent dat alles wat in onze pakketten gaat gegarandeerd uit Twente komt en door Twentse producenten is gemaakt. Hierdoor ondersteunen we onze mooie regio én hebben we heerlijke producten in de pakketten. Dit komt mooi tot uiting, omdat wij informatie over de achtergrond van de producten toevoegen. 
Deze vaak handgemaakte producten zijn van hoge kwaliteit! En dat is niet het enige! Doordat alles uit de streek komt heeft het vele male minder kilometers afgelegd dan uw standaardpakketten waardoor het ook duurzame pakketten zijn. 
Inmiddels hebben we al een heel aantal mooie opdrachten mogen doen. Benieuwd? Neem een kijkje in onze portfolio

IMG-20200626-WA0012
IMG-20200701-WA0008
20191017_141043 (1)
20200701_081937

Kerstpakketten

Kerst is bij uitstek de tijd om aan elkaar te laten weten dat je elkaar waardeert en daarnaast wil je het nieuwe jaar beginnen met een beetje ‘gluk in’n tuk’. Oftewel de perfecte tijd om een mooi kerstpakket te geven met de heerlijkste streekproducten uit Twente.
Voor de kerstpakketten geldt wat ook voor de relatiegeschenken geldt, kwaliteit, duurzaamheid en oog voor de regio. Wij zorgen voor de kersttint met onze mooie bedrukte dozen en met kerstvariaties van onze producten. 
Interesse? Neem contact op en dan gaan we samen kijken wat er mogelijk is!