Welkom bij"Aanstreekelijk"

Ik, Koen Olde Hanter, heb Aanstreekelijk opgericht, met het idee dat producten helemaal niet over de hele wereld vandaan hoeven te komen. Sterker nog, heel veel van de producten die wij dagelijks consumeren kunnen ook om de hoek in Twente gehaald worden.
Door mijn achtergrond in Milieukunde (of Environmental Sciences zoals het in mooi Engels heet), zie ik dat er wat moet veranderen in ons conumptiepatroon. Aanstreekelijk is mijn manier om dat te doen.

20190104_131139
 • Goed voor het milieu

  Doordat de producten van dichtbij komen worden er minder kilometers afgelegd en daardoor minder uitgestoten

 • Ondersteuning lokale boeren

  Door alleen bij lokale boeren in te kopen, worden deze op een direct manier ondersteund.

 • Meer dan voedsel

  Aanstreekelijk verkoopt meer dan voedsel, het verkoopt een stukje Twente.

Ontmoet de persoon achter Aanstreekelijk!

Koen Olde Hanter

Oprichter

Mijn achtergrond

Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in Twente genaamd; De Lutte. In mijn jeugd was het heel normaal om eieren, melk of andere producten van lokale boeren te halen. Ik heb dit echter zien veranderen met de jaren. Na mijn studie milieukunde aan de universiteit in Nijmegen te hebben afgerond, ben ik eerst 2 jaar als consultant gaan werken. Hier heb ik mij nooit helemaal op mijn plek gevoeld. Ik heb al sinds mijn jeugd de drang om iets te betekenen voor de regio waarin ik ben opgegroeid. Door Aanstreekelijk op te richten kan ik mijn passie voor milieu en mijn liefde voor de regio combineren!

  20190104_131711
  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial